Camera & detectie installatie

Een camerabeveiligingssysteem met een aansluiting op onze Video Centrale is de meest succesvolle preventiemaatregel bij het bestrijden van criminelen. U kunt immers niet overal tegelijk zijn. Cameratoezicht verhoogt het gevoel van veiligheid en er gaat een preventieve werking vanuit. De camera’s worden geplaatst op die locaties die het meest risicovol zijn. De pakkans neemt toe en het bewijs van daad is snel geleverd.

Vanuit Eye Watch Security Solutions BV kunnen wij ook als partner fungeren in het geven van professioneel advies en een camerasysteem met een hoge beeldkwaliteit dat vakkundig geïnstalleerd en onderhouden wordt. Sluit uw camerabeveiligingssysteem aan op onze alarmcentrale. zodat een alarmmelding nooit meer onopgemerkt blijft. Centralisten bekijken de beelden en nemen direct actie indien nodig. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan ze voor u klaar. Eventuele gevolgschade kan hierdoor aanzienlijk worden beperkt. Bovendien kunnen de camerabeelden gebruikt worden voor signalering en opsporing van personen.

Voordelen:

Naast toezicht en controle door middel van live beelden, werken camera’s ook preventief en verhogen deze de veiligheid. Het bekend maken dat er gebruik wordt gemaakt van camera beveiliging is doeltreffend en preventief, dit is een van de grootste voordelen van beveiliging met camera’s. Middels gebruik van intelligente camera’s in combinatie met spreek- en inluistersystemen garandeert Eye Watch Security Solutions BV een optimale beveiliging.

Maakt u reeds gebruik van camerasystemen en wilt u weten hoe wij uw beveiliging kunnen optimaliseren? Neem dan contact op met Eye Watch Security Solutions BV.

VBE
VEB Erkend beveiligingsbedrijf - Particuliere BeveiligingsOrganisatie (PBO)
Keurmerk beveiliging
Keurmerk evenementen beveiliging
SGS ISO 9001:2008 System Certification
SGS VCA* System Certification