Cameratoezicht & monitoring

Door gebruik te maken van een optimale vorm van preventief indirect surveilleren op afstand ontstaat er een optimaal gevoel van veiligheid. Het is mogelijk om gebieden te monitoren zoals industrieterreinen, woongebieden, recreatieparken, concerten, evenementen, bouwterreinen, crisisgebieden en uitgaansgebieden. Een 24/7 cameratoezicht en monitoring is de ideale oplossing om op afstand elke situatie te verifiëren en op de gepaste manier onmiddellijk en efficiënt te reageren.

Er wordt gebruik gemaakt van ervaren centralisten die specialist zijn in hun vakgebied. Al onze centralisten zijn getraind en hebben een BoCA / Basisopleiding Centralist Alarmcentrale of certificaat cameratoezicht behaald. Doordat wij ook publieke beelden uitkijken maken wij gebruik van buitengewoon opsporingsambtenaren ook wel genoemd Boa's. Bovenal is onze CCTV toezichtcentrale betrouwbaar en maken wij gebruik van een externe datacenter om beelden vast te leggen, ook bieden wij de mogelijkheid om beelden op locatie op te slaan. Onze video centrale heeft een 24/7 back-up systeem overeenkomst met onze partner alarmcentrale.

Op het moment dat het daadwerkelijk om een calamiteit gaat heeft u een grote hoeveelheid tijd bespaard en nog belangrijker u krijgt een hogere prioriteit bij de politie waardoor de responstijd lager is. Dit vergroot de pakkans van kwaad willenden en scheelt aanzienlijk in mankracht en dus in kosten.

Door gebruik te maken van 24/7 cameratoezicht ontstaat er een uitstekende preventieve maatregel tegen vandalisme, agressie, inbraak, diefstal of andere vormen van derving en criminaliteit.

Bekijk ook eens onze Eagle-1, hiermee is uw veiligheid in een oog opslag in beeld.

VBE
VEB Erkend beveiligingsbedrijf - Particuliere BeveiligingsOrganisatie (PBO)
Keurmerk beveiliging
Keurmerk evenementen beveiliging
SGS ISO 9001:2008 System Certification
SGS VCA* System Certification