Servicecenter & meldkamerdiensten

Adequate verwerking van alarmmeldingen, brandmeldingen, overvalmeldingen en technische storingen door goed opgeleide centralisten. Beveiliging is een serieuze zaak en wordt door Eye Watch Security Solutions BV serieus opgepakt. Indien u als klant contact opneemt met de alarmcentrale wordt u direct persoonlijk te woord gestaan.

Beveiligingssystemen die zijn aangesloten op de PAC van onze partner alarmcentrale, zijn verzekerd van het feit dat elk alarm onmiddellijk wordt gesignaleerd, beoordeeld en opgevolgd. Onze surveillanten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week waakzaam en alert om deze meldingen adequaat en snel af te handelen. Uw beveiliging is daarmee pas echt effectief met een aansluiting op onze partner alarmcentrale.

Mensen willen veiligheid en zekerheid, in de hedendaagse 24 uurseconomie is het wenselijk dat bedrijven en instellingen 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar zijn. Deze 24 uur service kunt u uw klanten bieden door middel van Teleservice van Eye Watch Security Solutions BV.

Eye Watch Security Solutions BV treedt op als het verlengstuk van uw bedrijf buiten de openingstijden van uw organisatie. In de avonduren, weekenden, op feestdagen en andere tijdstippen wanneer uw medewerkers niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden, staan onze medewerkers uw klanten in uw naam te woord en nemen zij de telefoon aan met uw bedrijfsnaam.

Onze CCTV toezichtcentrale kan prima fungeren als eerste aanspreekpunt en servicecenter voor het ultieme klanttevredenheidsgevoel.  Wij als erkend CCTV toezichtcentrale voldoen zo aan alle specifieke wensen van onze opdrachtgevers en gestelde wet en regelgeving.

VBE
VEB Erkend beveiligingsbedrijf - Particuliere BeveiligingsOrganisatie (PBO)
Keurmerk beveiliging
Keurmerk evenementen beveiliging
SGS ISO 9001:2008 System Certification
SGS VCA* System Certification