Totaaloplossingen

Onze organisatie kent vier werkmaatschappijen, deze vallen allemaal onder de holding met als doel hét vormen van één totaaloplossing. Hierdoor kunnen ondernemers, strategisch inkopers en consumenten in een compleet pakket van diensten voorzien worden van de beste beveiligingsadviezen en oplossingen.

Onze manier van werken ontzorgt ondernemers, strategisch inkopers en consumenten in een kostenbesparende maatwerkoplossing, waarbij service, kwaliteit en transparantie de voornaamste insteek zijn om tot een duurzame en langdurige samenwerking te komen.

Voordelen:

  • één aanspreekpunt
  • één factuur
  • totale ontzorging
  • transparantie
  • betrouwbaar
  • scherpe tarieven

Eye Watch Security Solutions BV kan desgewenst op aanvraag een totale risicoanalyse maken. Wij bieden hiervoor als enige beveiligingsbedrijf op de markt een totaaloplossing aan. Op basis van deze risicoanalyse kunnen wij ook een compleet beveiligingsplan opstellen.

Wij kunnen u niet alleen voorzien van beveiligings- en bewakingsdiensten, maar ook van camerasystemen, inbraakbeveiliging, TAPA certified security, beveiligingssystemen, brandbeveiliging en parkmanagement. Onze complete aanpak heeft inmiddels geleid tot een succesvol totaalpakket. Als grote voordeel voor uw organisatie zijn wij uw enige aanspreekpunt. Deze vorm van strategisch inkopen heeft ons tot vele succesvolle samenwerkingsverbanden gebracht zowel bij lokale ondernemingen als bij internationale beursgenoteerde bedrijven.

VBE
VEB Erkend beveiligingsbedrijf - Particuliere BeveiligingsOrganisatie (PBO)
Keurmerk beveiliging
Keurmerk evenementen beveiliging
SGS ISO 9001:2008 System Certification
SGS VCA* System Certification