Video Centrale (LIVE VIEW)

Eye Watch Security Solutions BV beschikt over een moderne Video Centrale ook wel bekend onder de naam CCTV toezichtcentrale. Doordat wij een koppeling hebben met de LIVE VIEW van de KLPD kunnen wij LIVE beelden doorzetten naar de Politie meldkamer.

Wij maken gebruik van een permanente oplossing ons platform maakt hierdoor security monitoring optimaal mogelijk en worden criminele activiteiten sneller waargenomen. Security monitoring is een bewakingsdienst waarbij Eye Watch Security Solutions BV uw object(en) of bedrijfsterreinen door middel van videocamera’s bewaakt. De camerabeelden worden bij u op locatie opgeslagen en kunnen dienen als bewijsmateriaal bij inbraak, overvallen en andere calamiteiten. Security monitoring is een extra tool om uw surveillancediensten of manbewakingsdiensten grotendeels te versterken. Security monitoring maakt alarmverificatie, surveillance en toegangscontrole op afstand mogelijk en werkt doelgerichter, efficiënter en vergoot de kans op heterdaad.

LIVE VIEW

Met een aansluiting op onze Video Centrale kunnen wij door Security monitoring LIVE calamiteiten en onregelmatigheden direct waarnemen en overgaan tot actie en doorzetten naar de LIVE VIEW van de KLPD (politie meldkamer). Uw camera's zijn onze ogen om LIVE te surveilleren en mogelijk verdachte kentekens te registreren. Er wordt dagelijks in de avond en nachturen permanent naar uw bedrijventerrein of bedrijfspand gekeken, door een professioneel speciaal opgeleid team. Hierdoor heeft Eye Watch Security Solutions BV uw bedrijfspand, woning en/of bedrijventerrein permanent in beeld en kunnen onze surveillanten in samenwerking met de politie direct reageren bij overval, inbraak of bij andere calamiteiten. Onze Video Centrale kan ieder type camera bedienen, ook uw huidig camerasysteem kan worden doorgezet naar ons platform die speciaal hiervoor is ingericht.

Alarmverificatie

Met behulp van speed Dome camera’s kunnen objecten, industrieterreinen en productieprocessen op afstand worden bewaakt. Er kan snel worden vastgesteld of het om een loos alarm gaat of dat er daadwerkelijk actie moet worden ondernomen door onze surveillancediensten. De alarmverificatie werkt hierdoor doelgerichter en bespaart u direct kosten. Tevens vergroot dit de pakkans van kwaadwillende en scheelt aanzienlijk en versterkt de mankrachten op de werkvloer, een surveillant kan hierdoor sneller reageren op verdachte omstandigheden.

Toegangscontrole

Na visuele verificatie kunnen de centralisten vanuit onze video centrale een slagboom, hek of deur openen. Ook begeleiding tijdens opening en sluiting is mogelijk. Via een geluidsverbinding (intercom) kunnen de centralisten communiceren met de mensen die een pand of terrein willen betreden en zo vaststellen of die personen daartoe gerechtigd zijn.

VBE
VEB Erkend beveiligingsbedrijf - Particuliere BeveiligingsOrganisatie (PBO)
Keurmerk beveiliging
Keurmerk evenementen beveiliging
SGS ISO 9001:2008 System Certification
SGS VCA* System Certification